Energetische Therapeuten Rob Hoogervorst & Karin Imanse

Een samenwerking waarin alle energie en krachten samenkomen.

Wij zijn Rob en Karin en samen hebben wij een kleinschalige praktijk in Noordwijk opgezet genaamd ‘CEN’. Dit staat voor Clearing, Energy (Coaching), Noordwijk. Samen bundelen wij onze expertise en ervaring als Energetische Therapeuten, ook wel Energetische Healers genoemd. In onze werkzaamheden proberen wij zoveel mogelijk mensen te helpen middels Spirituele Behandelingen (Energetisch) in diverse Spirituele disciplines. Wij hebben beide een verschillend pad bewandeld om hier te komen. Maar nu hebben we samen onze roeping gevonden.

Het verhaal van Rob

Ik begon in de bouw
Naar eigen zeggen heb ik tot heden een bijzonder levenspad bewandeld. Een levenspad met verschillende uitersten en ontmoetingen met personen die mij richting hebben gegeven. Ik ben geboren in 1969 en al jarenlang inwoner van het prachtige Noordwijk. Vanaf mijn 18e ben ik altijd werkzaam geweest in de bouwsector. Ik begon als loodgieter en daarna ben ik in de koeltechniek verzeild. Daarnaast heb ik ook een aantal jaren als timmerman gewerkt. Maar uiteindelijk ben ik weer teruggegaan naar mijn zogeheten ‘bouwroots’ als loodgieter en installateur.

Een nieuwe richting
Mijn Spirituele openbaring begon 15 jaar geleden. Per ‘toeval’ kwam ik in aanraking met de Energetische Wereld genaamd Reiki. Een wereld die mij eigenlijk overkwam, direct nieuwe deuren voor mij openden en mijn leven echt verrijkt heeft.  Ik vond de leer van Reiki zeer fascinerend en besloot om de opleiding in Reiki 1 te gaan volgen. Dit was zo een eyeopener voor mij dat ik verder ben gaan studeren in Reiki 2 en Reiki 3. Uiteindelijk zorgde deze studie ervoor dat mijn drang tot nog meer kennis en ontwikkeling op dit gebied verder verhoogd werd.

Omscholing naar Energetisch Therapeut
In Amsterdam ben ik een tweejarige opleiding gaan volgen voor Aura Healing. Deze studie heb ik het eerste jaar succesvol afgerond. Ik voelde echter aan dat ik niet de juiste richting opging met mijn leven, en heb deze opleiding daarom niet verder vervolgd. Op dat moment kwam ik ook Patrick Vierhout tegen (nu een goede vriend van mij). Hij heeft een eigen praktijk in Noordwijk met de naam ‘Wapitihealing’. Hier leidt hij ook mensen op als Energetisch Therapeut. Deze opleiding sprak mij erg aan en ik ben toen zelf de uitdaging aangegaan. Ik heb de tweejarige opleiding succesvol voltooid en ben hierdoor Energetisch wijzer geworden, vooral met betrekking tot de Chakra’s die wij ‘bij ons dragen’.

“Ik heb nu de expertise in huis om mensen te helpen en Spiritueel te genezen (Healen). Ik merk dat dit mijn hogere roeping is geworden.”

Energetische verrijking: de cirkel rond
Een aantal jaar geleden kwam ook Juno Burger naast mij wonen. Juno doet aan Energetisch Clearen van personen en ruimtes. Hij geeft hier diverse cursussen in. Ook kwam ik in deze periode in contact met Karin. Nu mijn partner. Zij deelde dezelfde voorliefde voor Energetische en Spirituele materie. Samen zijn we de cursussen van Juno gaan volgen. Dit heeft ons veel Energetische wijsheid gegeven. Daarnaast zijn wij vorig jaar samen in contact gekomen met Yvonne van Duin (ook wonend in Noordwijk). Zij werkt onder meer met Engelen en Opgestegen Meesters. Ze geeft specifieke opleidingen om met ze in contact te komen. Karin en ik hebben diverse opleidingen bij haar gevolgd. Dit doen wij nu nog steeds en is wederom een enorme Energetische verrijking.

Realisering van de praktijk met Karin
In de afgelopen 15 jaar heb ik met al deze verschillende opleidingen veel Spirituele ervaring en expertise bij elkaar verzameld. Dit combineer ik met Karin’s ervaring, in de praktijk die wij samen hebben opgezet. Mijn vakmanschap als loodgieter is iets waar ik met trots op terugkijk, maar ook hetgeen waar ik alles nu wel in heb ondervonden en heb geleerd. Ik heb nu de expertise in huis om mensen te helpen en Spiritueel te genezen (Healen). Ik merk dat dit mijn hogere roeping is geworden. Dit deel ik met Karin, waarmee ik samen deze nieuwe Spirituele weg met veel liefde omarmd heb.

Expertises Rob

Wil je graag meer weten over mij en mijn werkwijze? Of wil je misschien een afspraak maken?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Het verhaal van Karin

Mijn leven in een dorp
De natuur heeft altijd dicht bij mij gestaan. Ik ben in 1972 geboren in Lisserbroek. Dit is een klein dorp in gemeente Haarlemmermeer en hier woonde ik in een heerlijke rustige, groene en natuurlijke omgeving. Als kind ben ik altijd omringd geweest door de natuur. Mijn ouders hadden een bloemen- en (vaste) plantenbedrijf op een mooi stuk groot grond, met ook veel verschillende dieren. Ons huis stond hier middenin. Hierdoor was ik altijd dicht bij de natuur en Aarde (grond) met allemaal soorten planten en dieren om mij heen.

Een vroege Spirituele verbinding
In mijn jeugd merkte ik al dat ik mij anders voelde dan de kinderen om mij heen. Ik ervaarde een Spiritualiteit die niet direct was te verklaren. Ook s ’nachts onderging ik vaak hele ‘rituelen’. Alleen mijn moeder wist hiervan. Ze zei toen vaak tegen mij: “Vertel dit maar niet aan anderen, want die begrijpen dat meestal niet.” En daar luisterde ik dan naar. Hierdoor heb ik een lange tijd alleen met deze ervaringen rondgelopen.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder Energie Therapie, Angel Light, Activation en Sjamanisme. Hiermee kan ik de Energie die ik zelf ervaar beter integreren en toepassen bij cliënten.

Van herkenning naar lering
Naarmate ik ouder werd kwam ik gelukkig in contact met diverse Spirituele en Paranormale organisaties, waar ik mij al gauw bij aansloot. Bij de mensen die daar werkten ontdekte ik eindelijk de weg der herkenning. Hier kon ik mijn eigen ervaringen delen met andere hooggevoelige personen en heb ik veel nieuwe, gelijkgestemde vrienden gemaakt. Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat ik meerdere cursussen en opleidingen ben gaan volgen, zodat ik met mijn ervaringen en opgedane expertise anderen kon gaan helpen.

Spirituele opleidingen en mijn visie
Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder Energie Therapie, Angel Light, Activation en Sjamanisme. Hiermee kan ik de Energie die ik zelf ervaar beter integreren en toepassen bij cliënten. Ik geef cliënten ook tools, ofwel handvatten mee om met bepaalde situaties en problemen om te kunnen gaan óf om ze op te kunnen lossen. Dit alles doe ik vanuit de Bron. Vaak weten we namelijk wel waar het probleem zit, maar niet hoe we het kunnen oplossen. Daar heb je dan extra ondersteuning bij nodig of zelfs meer. Dit doe ik samen met Rob. Op deze manier kunnen én willen wij je helpen, met de hulp die jij jezelf hiermee zal geven.

Expertises Karin

Wil je graag meer weten over mij en mijn werkwijze? Of wil je misschien een afspraak maken?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Spirituele Genezing en Energetische Healing in Noordwijk.

Praktijk CEN

Binnenweg 27
2202 GM Noordwijk

Contact CEN

Telefoon 06 – 2152 5347
E-mail healing@cenaanzee.nl

© 2019 CEN AAN ZEE. Alle rechten voorbehouden.  |  Development Vink Creative