Energetische Therapie in Noordwijk: Coaching, Clearing en Healing

In onze praktijk ‘CEN’ in Noordwijk passen wij diverse Energetische Therapieën toe. Dit is een vorm van een alternatieve geneeswijze en wordt ook wel vaak Spirituele Geneeswijze genoemd. Samen met onze Gidsen en Helpers proberen wij zoveel mogelijk volwassenen (en kinderen) te helpen om dichter bij hun ‘Ware Ik Bewustzijn’, of zoals wij het ook zeggen ‘I Am Presence’, te komen. Wij bieden hierbij als Energetische Healers, de benodigde Energetische Therapie- en Behandelingen voor hetgeen waar jij tegenaan loopt óf juist in verrijkt wilt worden in het leven.

Je kan ons ook zien als een Spiritueel Therapeut, Energetisch Therapeut of als een Energetisch of Mental Coach.

Een Energetisch Therapeut die je verder helpt én verrijkt

Door middel van Energetische Therapieën helpen wij je om meer vanuit je Hart te gaan Leven (voelen), in plaats vanuit je Hoofd (ego). Op deze manier kunnen we (diep)gewortelde problemen oplossen en je leven verbeteren en verrijken. Als wij denken dat we niet het beoogde resultaat lijken te bereiken met onze cliënten dan schakelen wij ook altijd andere Energetische Healers in waarmee wij in contact staan. Op deze manier kunnen wij een cliënt eventueel doorsturen om verder geholpen te worden. Zo bieden we jou de best mogelijke behandeling.

Lees hier uitgebreid over de diverse Spirituele Behandelingen in onze praktijk in Noordwijk. Of neem direct contact op voor meer informatie en maak eventueel een afspraak voor een eerste consult.

 

Lees hier uitgebreid welke Energetische Therapieën er zijn en waar ze je nog meer bij kunnen helpen. Wil je graag direct weten wat een Spirituele Behandeling bij CEN in Noordwijk voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en om kennis met elkaar te maken.

Energetisch Therapeut op afstand

Woon je niet dicht in de buurt van Noordwijk? Je kan bij ons ook terecht voor Energetische Behandelingen op afstand. Door middel van een telefonisch consult zullen wij met je bespreken wat wij voor je kunnen betekenen en welke behandelmethode wij hiervoor kunnen bieden.

Neem direct contact op, wij helpen je graag zo snel mogelijk!

Spirituele Genezing en Energetische Healing in Noordwijk.

Praktijk CEN

Binnenweg 27
2202 GM Noordwijk

Contact CEN

Telefoon 06 – 2152 5347
E-mail healing@cenaanzee.nl

© 2019 CEN AAN ZEE. Alle rechten voorbehouden.  |  Development Vink Creative