Spirituele Therapieën in Noordwijk

Wij geven in onze kleinschalige praktijk, CEN aan zee in Noordwijk, uiteenlopende Spirituele Behandelingen. Zo bieden wij onder meer Spirituele Therapieën en Spirituele Genezing in de vorm van diverse Energetische Behandelingen.

Een Spirituele Therapie die je verder helpt

Voordat wij een behandeling geven zullen wij altijd eerst adviseren welke Spirituele Behandelingen het meeste zullen helpen in jouw situatie. Je kan voor de volgende behandelingen bij ons in de praktijk terecht:

Energetische Coaching:
Reiki Behandeling, Meditaties en meer

Alles in het leven bestaat uit Energie: jijzelf, jouw gedachten, je emoties, je lichaam, je huis, het hele universum. In dit energiesysteem kunnen er verstoringen optreden en dat kan je leven (flink) uit balans brengen. Door wat we meemaken in ons leven bouwen we in onszelf blokkades op zoals verdriet, pijn en angsten. Dit zorgt voor belemmeringen en verstoord je energiesysteem. Alle oplossingen hiervoor zitten al in jou. Door middel van Energetische Coaching (in de vorm van o.a. gesprekken, Reiki, beweegmeditaties etc.) helpen wij de blokkades in jezelf op te heffen zodat je energiesysteem weer in balans komt.

Energetische Healing Massage

Met behulp van aanrakingen helpen wij met een Therapeutische Massage innerlijke blokkades los te maken. Met onze Helende Handen voelen we samenvattend gezegd, van nature aan wat er nodig is en zetten we Energie weer in beweging. Zo zorgen wij dat negatieve Energie je lichaam zal verlaten. Je zal merken dat vermoeidheid en spanningen zullen verdwijnen. Daarnaast zal je jezelf na deze Spirituele Therapie meer bevrijd voelen van emotionele belemmeringen.

Opschonen van oude, onverwerkte Emoties
(Banden en Koorden verwijderen)

Deze Spirituele Behandeling heeft te maken met je Energetische Koorden. Dit zijn verbindingen tussen jou en de ander of meerdere personen. Je creëert Koorden wanneer je in contact komt met mensen, maar ook wanneer je aan iets of iemand denkt óf door verbindingen uit het vorige leven. Zo maak je (onbewust) een Koord (verbinding) aan. Er stroomt Energie tussen deze verbindingen en die Energie staat weer in contact met jouw eigen energiesysteem. Als Energetische Koorden ons niet goed beïnvloeden kan dat voor verschillende emotionele en fysieke blokkades of problemen zorgen (onbalans). Tijdens deze Spirituele Therapie zorgen wij ervoor dat dit opgeschoond wordt, zodat de balans in jezelf weer wordt teruggebracht. Wil je direct meer informatie over onze diverse Spirituele Therapieen? Wij informeren je graag en kunnen eventueel direct samen bekijken waar wij je precies mee kunnen helpen.

Chakra Behandeling

Met Chakra Therapieën proberen wij de harmonie tussen Gevoel, Geest en Lichaam te verbeteren. In het kort uitgelegd heeft ieder mens 7 hoofdchakra’s: het Stuitchakra, het Sekschakra, de Zonnevlechtchakra, het Hartchakra, het Keelchakra, het 3e Oog en het Kruinchakra. Je bent (on)bewust bezig met je Chakra’s. Je sluit ze af of je opent ze. Dit heeft effect op je algehele balans. Met onze Chakra Behandelingen maken wij je bewust van je Chakra’s en helpen wij je, middels verschillende therapievormen, om negatieve Energie af te sluiten óf om je juist open te stellen voor bijvoorbeeld de Liefde. Ook lijnen wij je Chakra’s weer uit en brengen wij ze weer in balans door ze na te lopen (scannen), te corrigeren en ze weer door te laten stromen. We kunnen hiermee allerlei blokkades opruimen waardoor je gelukkiger, vitaler en sterker in het leven gaat staan.

 

Angel Healing

Een Angel Healing Therapie is een alternatieve geneeswijze en een vorm van Energie Therapie. Kort samengevat, wordt tijdens een sessie de Helende Energie van Engelen en Opgestegen Meesters doorgegeven via Energetisch Healer Karin Imanse of Rob Hoogervorst. Dit kan alleen door een speciale gave en de expertise (bestudeerd) op dit gebied. Tijdens een Angel Healing Behandeling wordt de Helende Energie van Engelen en Opgestegen Meesters overbracht naar de cliënt. Als je zelf (onbewuste) de Helende Kracht toelaat kan deze vorm van Spirituele Therapie veel blokkades opheffen en zorgen voor een innerlijke rust. Het heeft een positieve uitwerking op de Ziel (geest) en hierdoor ook het Lichaam.

Voor wie zijn Spirituele Therapieën geschikt?

Iedereen die, waar dan ook in zijn leven, ergens tegenaan loopt; of het nu mentale klachten of  gezondheidsklachten zijn. Het kan nooit kwaad om een Spirituele Therapie, ofwel behandeling, te proberen om je leven te verbeteren of te verrijken. Vooral als je nog niet alle oplossingen hebt gevonden voor je problemen.

De onderstaande opsomming bestaat uit veelgenoemde redenen waarom mensen bij ons voor een behandeling in de praktijk komen.

 • Vaak hoofdpijn, buikpijn of een algehele malaise (vage klachten)
 • Onzekerheid, innerlijke onrust of hooggevoeligheid
 • Stress, piekeren, overprikkeld en vermoeidheid
 • Niet lekker in je vel zitten
 • Problemen met het verleden en emoties
 • Last van overspannenheid of een burn-out
 • Een (onverwerkt) trauma. Dit is iets wat bij iedereen vaak (on)bewust voorkomt
 • Last van angsten of depressies
 • Ervaring gehad met seksueel misbruik of lichamelijke mishandeling
 • Te kort aan liefde en aandacht tijdens de opvoeding
 • Een (ernstige) ziekte of een ziekte gehad

Hieronder staan verschillende uitkomsten beschreven die wij samen met jou middels Spirituele Therapieën kunnen bereiken.

 • Meer balans en rust in je leven terugbrengen
 • Je bevrijden van blokkades, opgeslagen emoties en nare gebeurtenissen
 • Je helpen bij het loslaten van negativiteit (uit het verleden)
 • Je fysiek sterker laten voelen en lichamelijke klachten verminderen
 • Je meer zelfverzekerdheid geven en je lekkerder in je vel laten voelen
 • Je psychische klachten (angsten/depressies) verminderen
 • Kom meer in je eigen kracht en dichter bij jezelf (je Intuïtie, Essentie, Bezieling en Missie)
 • Je Energie meer in balans brengen zodat je ook meer levenskracht krijgt
 • Je opladen en positiviteit geven

Spirituele Therapeuten in de praktijk

De behandelingen in de praktijk worden uitgevoerd door Rob Hoogervorst en Karin Imanse. Beide hebben verschillende specialisaties op het gebied van (Energetische) Spirituele Therapieën, Genezing, ofwel Healing. Lees meer over de expertise en ervaringen van Rob en Karin van CEN in Noordwijk.

Kosten Spirituele Therapieën in Noordwijk

Elke benodigde behandeling is altijd op maat en hangt af van de persoon. Om de beste behandelingen te geven en om de meeste resultaten te behalen willen wij altijd eerst kennis met je maken. Zo kunnen wij je ook direct informeren over de mogelijkheden. Bekijk ook onze tarievenpagina voor meer informatie over de prijzen of neem vrijblijvend contact op.

Spirituele Genezing en Energetische Healing in Noordwijk.

Praktijk CEN

Binnenweg 27
2202 GM Noordwijk

Contact CEN

Telefoon 06 – 2152 5347
E-mail healing@cenaanzee.nl

© 2019 CEN AAN ZEE. Alle rechten voorbehouden.  |  Development Vink Creative